Afisaj

Definitie Afisaj

Media de masa cu o destinatie publicitara evidenta, ce permite o puternica comunicare de notorietate - prin imagine (continut creativ puternic, nu insa si o veritabila argumentatie) media promotional utilizat atat pentru campanii de sustinere cu impact local, cat si pentru campanii nationale de anvergura, si care include afisajul urban, rutier, mobil (pe mijloace de transport), pe mobilierul urban sau alte forme (in aeroporturi, statiuni turistice, parcari etc).Detine o pozitie privilegiata ca mijloc de comunicare pentru persoanele care se deplaseaza in orase (media de proximitate), pe sosele sau in spatii publice (audienta acestui suport se masoara prin numarul de persoane care au posibilitatea sa observe afisul/panoul publicitar respectiv - slaba din punct de vedere al selectivitatii). Exemplu: panotaj exterior de dimensiuni mari (spre exemplu, 4 x 3 m sau mai mult, cu una sau doua fete, iluminate) - panouri amplasate stradal, pe suporturi  fixe, pe peretii sau pe acoperisul cladirilor (engl. - roof-tops) panouri (de format 1,1 x 1,6 m, iluminate) amplasate in statiile mijloacelor de transport in comun (engl. - bus shelters advertising), in statiile de metro, gari, aeroporturi s.a. afisaj mobil (pe partile laterale si spatele mijloacelor de transport public, in deosebi). V. publicitate exterioara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Afisaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Afisaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Afisaj. Definitiile termenilor despre Afisaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Afisaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Afisaj.