CURSURI DE LOGISTICA ORGANIZATE DE AFP MKT

BUCURESTI - 10 mai 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In perioada MAI-IUNIE se vor desfasura in BUCURESTI cursurile destinate pregatirii profesionale a tuturor celor care doresc sa isi formeze, testeze sau perfectioneze cunostintele in domeniul logisticii. Cursul este structurat in cinci module, astfel încât programa de pregătire să acopere toată problematica activităţii de logistica: Logistica si Supply Chain, Managementul Achizitiilor si Stocurilor, Managementul Depozitarii, Managementul Operatiunilor si Planificarea Productiei.

Participanţii pot fi atât persoane care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu, cât şi persoane care intenţionează să dobândească competenţele necesare angajării într-o companie in care activitatea de baza trebuie dezvoltata. De asemenea se adreseaza si Directorilor de companii sau celor din managementul executiv.

Cursurile vor combina o serie de tehnici diverse (prezentare teoretica, exercitii aplicative individuale si pe echipe, discutii, studii de caz, simulari), care au ca scop furnizarea informaţiilor necesare, stimularea gândirii creatoare, schimbul de idei, dezvoltarea capacităţii de concentrare a cunoştinţelor dobândite şi de elaborare a unui proiect:

Programul va fi susţinut de traineri cu pregătire teoretică şi practică solidă, cu implicare directă în managementul companiilor de logistică şi transport, a căror prestaţie pedagogică a fost monitorizată şi evaluată cu ocazia altor programe de formare profesională.

Despre AFP MKT srl

AFP MKT a dezvoltat un numar de subiecte in domeniul logisticii, pentru fiecare in parte pregatind un set de concepte pe baza caruia se construieste materialul in functie de forma de sustinere a cursurilor.

Cursurile sunt interactive, se utilizeaza metode moderne de invatare si prezentare, cu un bun echilibru intre componenta teoretica si cea practica.

Rucsandra DUMITRESCU
MARKETING DEPARTAMENT
Tel./Fax: 031.40.56.283
Mobil:0745.522.213