After-the-Fact Control System

Definitie After-the-Fact Control System

Sistem de control de marketing in care la finalul unei perioade de planning sunt facute corecturi cand rezultatele sunt sub asteptari sunt facute rectificari cu scopul de a imbunatati situatia pentru perioada urmatoare de planning. Vezi Adaptive Control System Marketing Control System Reactive Marketing Control System Steering Control System.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru After-the-Fact Control System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul After-the-Fact Control System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la After-the-Fact Control System. Definitiile termenilor despre After-the-Fact Control System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la After-the-Fact Control System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la After-the-Fact Control System.