Agate Line

Definitie Agate Line

Spatiu de publicitate intr-un ziar de 14 inch pe 1 inch, adesea denumita simplu “linie”. O alternativa mai putin folosita la masurile “coloanelor inch” de afisare a spatiului de media. 14 agate lines = 1 inch pe o coloana( a se vedea SCC, SCI).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agate Line? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agate Line.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agate Line. Definitiile termenilor despre Agate Line cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agate Line, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agate Line.