Agency

Definitie Agency

O institutie ce reprezinta un advertiser, care furnizeaza servicii de creatie, account planning, media( planificarea si cumpararea pentru campanie). In ciuda numelui, majoritatea au statut legal si responsabilitate financiara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agency? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agency.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agency. Definitiile termenilor despre Agency cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agency, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agency.