Agent comercial

Definitie Agent comercial

Persoana angajata in cadrul echipei de vanzari a unei firme, care comercializeaza produsele acesteia intr-o anumita zona geografica. Noile tehnologii multimedia puse in serviciul activitatilor comerciale permit atat o prezentare virtuala de prestigiu a companiei, a produselor si serviciilor in fata clientilor (spre exemplu, o pagina web), precum si stabilirea unor contacte rapide cu clientii - transmiterea imediata, din teren, a comenzilor de vanzare de agenti prin modem via un calculator portabil echipat cu un lector CD-Rom. V. curtier, comisionar, broker, intermediar. Intermediar, persoana fizica sau firma (mici intreprinzatori), autorizat sa incheie contracte de vanzare-cumparare de produse, sa efectueaze prestari de servicii in numele producatorului/comerciantului (acesta poate actiona in numele uneia sau mai multor firme). Este remunerat cu un procent in functie de rezultatul vanzarilor. Agentul-intermediar nu este angajat al firmei, ci isi desfasoara activitatea in mod independent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agent comercial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agent comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agent comercial. Definitiile termenilor despre Agent comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agent comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agent comercial.