Filme pe DVD oferite de Nautilusvideo la 64,9 RON (cheltuieli de transport şi TVA incluse). Azi vă recomandăm - ASTERIX ŞI OBELIX: MISIUNE CLEOPATRA (Asterix & Obelix: Mission Cleopatra)

BUCURESTI - 12 iulie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Durata: 107 min
Rating: AG
Genul: COMEDIE, FRANŢA 2002
Regia: ALAIN CHABAT
Cu: GERARD DEPARDIEU, MONICA BELLUCCI, CHRISTIAN CLAVIER

Sîntem în anul LII (da, 52!!) Î.C. Egiptul, aflat sub stăpînirea preaputernicei Cleopatra (da, da, cea cu nasul!!) a căzut sub jugul Imperiului Roman. Ba, şi mai rău, Cleopatra a ales să-şi ofere inima lui Caesar, Iulius Caesar, Imperator al celui mai puternic dintre popoare. Sau, cel puţin aşa spune el.
Sătulă de remarcile sarcastice ale lui Cezar, trufaşa şi frumoasa regină se prinde la un rămăşag cu acesta: dacă ea reuşeşte să construiască cel mai magnific palat din lume în trei luni (da,da, 3!!!), în mijlocul deşertului, el va recunoaşte în public că poporul egiptean este cel mai măreţ dintre toate.
Pentru a duce la îndeplinire această sarcină, Cleopatra îl alege pe Edifis, un arhitect de avangardă ambiţios: dacă acesta reuşeşte, ea îl va acoperi în aur. Dacă dă greş, îl va servi drept hrană înfometaţilor crocodili regali.Trei luni înseamnă un termen imposibil de respectat fără intervenţia vreunui miracol! Iar miracolul se numeşte Asterix, Obelix şi fidelul lor prieten, Getafix, păstrătorul Poţiunii Magice.

Despre AGENTIA CHAMPIONS

Puteţi comanda acum DVD-ul ASTERIX ŞI OBELIX:MISIUNE CLEOPATRA (Asterix & Obelix: Mission Cleopatra) la Nautilus Com Impex S.R.L. şi îl veţi primi prin curier rapid în 3 zile lucrătoare.
La primirea coletului veţi avea de achitat ramburs 64,9 RON (649.000 lei vechi).
Cheltuielile de transport şi TVA-ul sînt incluse în preţ.

Nu uitaţi să menţionaţi în comandă numele, adresa exactă, ziua, intervalul orar în care doriţi să primiţi coletul, eventual un număr de telefon.
RODICA MIHAI
Tel.: 021 - 313 45 27; 021 - 313 39 72
office@nautilusvideo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-champions/filme-pe-dvd-oferite-de-nautilusvideo-la-649-ron-cheltuieli-de-transport-si-tva-incluse-azi-va-recomandam-asterix-si-obelixmisiune-cleopatraasterix-obelix-mission-cleopatra