Filme pe DVD oferite de Nautilusvideo la 64,9 RON (cheltuieli de transport şi TVA incluse). Azi vă recomandăm - INVAZIILE BARBARE (Les Invasions Barbares)

BUCURESTI - 15 iulie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Rating: AG
Regia: DENYS ARCAND
Cu: REMY GIRARD, STEPHANE ROUSSEAU
MARIE-JOSEE CROZE
Durata : 96 min
Genul : Comedie - dramă

Premii:
CANNES 2003:
CEL MAI BUN SCENARIU
CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ

OSCAR 2004
CEL MAI BUN FILM STRĂIN

CESAR 2004:
CEL MAI BUN FILM
CEL MAI BUN REGIZOR
CEL MAI BUN SCENARIU

Remy, divortat, cincizeci de ani, este in spital. Fosta lui sotie il cheama de urgenta pe fiul lor Sebastien, instalat la Londra. Sebastian ezita: tatal lui si cu el nu prea mai au ce sa isi spuna de muta vreme deja. In final accepta sa revina la Montreal pentru a-si ajuta mama si a-si sustine tatal.
Imediat ce ajunge acasa Sebastien face imposibilul pentru a mai umaniza putin suferinta lui Remy. Va face uz de toate relatiile sale, va agresa sistemul si va epuiza agenda tatalui pentru a-i aduce la capatai gasca vesela care I-a marcat trecutul: rude, prieteni si foste iubite.

Despre AGENTIA CHAMPIONS

Puteţi comanda acum DVD-ul INVAZIILE BARBARE
(Les Invasions Barbares) la Nautilus Com Impex S.R.L. şi îl veţi primi prin curier rapid în 3 zile lucrătoare.
La primirea coletului veţi avea de achitat ramburs 64,9 RON (649.000 lei vechi).
Cheltuielile de transport şi TVA-ul sînt incluse în preţ.

Nu uitaţi să menţionaţi în comandă numele, adresa exactă, ziua, intervalul orar în care doriţi să primiţi coletul, eventual un număr de telefon.

RODICA MIHAI
Tel.: 021 - 313 45 27; 021 - 313 39 72
office@nautilusvideo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-champions/filme-pe-dvd-oferite-de-nautilusvideo-la-649-ron-cheltuieli-de-transport-si-tva-incluse-azi-va-recomandam-invaziile-barbareles-invasions-barbares