De Craciun se poarta petrecerile No Surprises!

BUCURESTI - 4 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Craciunul este o sarbatoare a familiei, in care toti membrii acesteia se intalnesc la aceeasi masa in atmosfera calduroasa si primitoare a casei pregatita de sarbatoare.
Suntem convinsi de faptul ca sarbatoarea Craciunului trezeste aceleasi emotii atat in sufletele celor mici cat si ale celor mari.

Sarbatorirea Craciunului a devenit o traditie pentru marile companii, care in acest fel isi arata recunostinta si aprecierea fata de angajati. Mos Craciun, Spiridusi, Craciunite, cadouri si surprize nu lipsesc de la aceast gen de petrecere. Pe langa deja traditionalele petreceri Corporate, petrecerile pentru copiii angajatilor au inceput sa devina de asemenea un produs extrem de solicitat. Se stie ca cel mai frumos cadou pentru angajatii care sunt parinti este sa-si vada copiii zambind.

De aceea No Surprises este aici pentru a va ajuta sa transformati Sarbatoarea Craciunului intr-un moment unic, avand grija ca:
- Mosul sa ajunga la timp cu desaga plina;
- Colindatorii sa va umple sufletul de bucurie;
- Trupele, Artistii, magicienii si clownii sa va incante cu numerele lor special alese pentru petrecerea pe care v-o doriti;
- Bucatarii alesi sa va prepare bucate specifice sarbatorilor de iarna;
- Decoratiunile la care visati, sa va impodobeasca sediul sau locatia special aleasa pentru acest eveniment;
- Copiii angajatilor sa primeasca jucarii si jocuri deosebite;
- Partenerii de afaceri, colaboratorii si clientii dumneavoastra sa se bucure de cadouri personalizate (agende, pixuri, calendare, etc.) sau tematice.

Doriti sa iesiti din cotidian si sa aveti parte de un alt fel de Craciun?
Alaturi de No Surprises puteti ajunge in noaptea de Craciun unde nici nu ati visat.
Puteti ciocni un pahar de sampanie in eleganta lume a Micului Paris, puteti lua parte la extraordinarele spectacole de la Moulin Rouge sau puteti avea propriul Oscar Night.
Cand vine vorba de petreceri, imaginatia No Surprises nu are limite!

Credeai ca unele lucruri sunt imposibil de facut?
Inseamna ca este timpul sa incerci petrecerile No Surprises!

ALEGETI NO SURPRISES!
Si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

NoSurprises,
Your Party Organizer

Despre Agentia No Surprises

Agentia No Surprises – agentie organizatoare de evenimente – organizeaza evenimente gen Nunti, Botezuri, Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party de 12 persoane pana la 8.000 persoane iar evenimentele organizate pentru clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, … sunt cartea noastra de vizita.
str. G-ral Grigorie Ipatescu nr.14, sector 2, Bucuresti
adela.szatvanyi@nosurprises.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-no-surprises/de-craciun-se-poarta-petrecerile-no-surprises