Pentru joaca dar si pentru invatat, Tabere All Inclusiv pentru copii! - Ultimele locuri pe luna iulie!

BUCURESTI - 25 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Stimati parinti,

Anul trecut am lansat in Romania un nou concept Ultra All Inclusive!
Anul acesta va oferim:
TABERE PENTRU COPII
SUNSET VILLAS **** PREDEAL

• Configurarea pachetelor turistice in acest sistem este deja folosita cu succes in tari precum Turcia sau Bulgaria dar pentru prima data un furnizor de servicii turistice a decis sa o aplice si in Romania, chiar pe Valea Prahovei, la Predeal, una dintre cele mai cautate statiuni din tara. Dorim sa oferim acest tip de serviciu si copiilor dvs.
• La tariful de numai 1.750 RON/persoana pentru tabara de vara, va puteti trimite copilul in tabara de vara organizata la Sunset Villas**** Predeal, o locatie de 4 stele, sigura si primitoare, cu personal binevoitor si competent, instructori si insotitori profesionisti. Mai multe detalii puteti gasi pe urmatorul link: http://www.nosurprises.ro/allinclusive.html

Pachetul include
- 7 nopti de cazare in camera dubla
- mancare si bauturi racoritoare (inclusiv sucuri naturale) in orice cantitate
- transport Bucuresti – Predeal/ Predeal – Bucuresti ( Mercedes nou cu aer conditionat)
- animatori pentru centre de vacanta
- monitor pentru activitatile de aventura
- biletele de intare la muzee, pesteri, castele
- excursii montane, orientare cu busola, initiere in alpinism, plimbari cu cai si magarusi, vizite la diverse obiective turistice din zona
- cursuri de pictat, olarit si dans
- cd cu poze din timpul taberei
- diploma de participare.
Pe tot parcursul sederii copiilor dvs, o echipa de profesionisti va fi la dispozitia lor, antrenandu-i in diverse activitati de divertisment si recreere.

Acctivitati incluse:
Tiroliana
Tir cu Arcul
Drumetie
Orientare cu busola
Activitati artistice
Vizite la muzee/castele/cetati !
Jocuri, Concursuri si multe Surprize
NOU!!! - Serata carnaval cu costume si facepainting!

In completare:
Atunci cand, in perioada mesei de pranz copiii nu se vor afla in vilele noastre, vor avea pachete
cu hrana consistenta pregatita in conditii de igiena corespunzatoare de catre bucatarii nostri, aceasta
masura fiind luata nu din considerente economice ci de prudentialitate, pentru a nu risca sanatatea
copiilor prin apelarea la unitati de alimentatie publica pe care nu le controlam.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri va asteptam la urmatoarele numere de telefon: 021 2529835, pentru Adela Szatvanyi, si la adresa de email adela.szatvanyi@nosurprises.ro.

ALEGETI NO SURPRISES!
Si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

Despre Agentia No Surprises

Agentia No Surprises, agentie organizatoare de evenimente cat si prestatoarea unei game complete de produse si servicii – Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party nunti si botezuri, de 12 persoane pana la .... 8.000 persoane iar clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, Pepsi, Triton Cargo, ... sunt cartea noastra de vizita.
Str. G-ral Grigorie Ipatescu nr.14, sector.2, Bucuresti
adela.szatvanyi@nosurprises.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-no-surprises/pentru-joaca-dar-si-pentru-invatat-tabere-all-inclusiv-pentru-copii-ultimele-locuri-pe-luna-iulie