Si in acest an, Mos Craciun s-a angajat la Agentia No Surprises!

BUCURESTI - 4 decembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Il doresti pe Mos Craciun, insotit de respectabila si blanda doamna Craciun, sa ajunga la timp, cu desaga plina la petrecerea companiei tale sau ...acasa la tine?
Te asteptam, pentru ca si in acest an, Mos Craciun s-a angajat la Agentia No Surprises!

Si in acest an, Mos Craciun s-a angajat la Agentia No Surprises!

Sarbatorirea Craciunului a devenit o traditie pentru marile companii, care in acest fel isi arata recunostinta si aprecierea fata de angajati. Mos Craciun, Spiridusi, Craciunite, cadouri si surprize nu lipsesc de la aceast gen de petrecere. Pe langa deja traditionalele petreceri Corporate, petrecerile pentru copiii angajatilor au inceput sa devina de asemenea un produs extrem de solicitat. Se stie ca cel mai frumos cadou pentru angajatii care sunt parinti este sa-si vada copiii zambind.

De aceea No Surprises este aici pentru a va ajuta sa transformati Sarbatoarea Craciunului intr-un moment unic, avand grija ca:
- Mosul, insotit de respectabila si blanda doamna Craciun, sa ajunga la timp cu desaga plina;
- spiridusii, Craiasa Zapezii, Elfi, reni si chiar ingerasi vor veni sa te incante cu spectacolele special create pentru scurbatorile de iarna;
- Colindatorii sa va umple sufletul de bucurie;
- Trupele de artisti, magicienii si clownii sa va incante cu numerele lor special alese pentru petrecerea pe care v-o doriti;
- Bucatarii alesi sa va prepare bucate specifice sarbatorilor de iarna;
- Decoratiunile la care visati, sa va impodobeasca sediul sau locatia special aleasa pentru acest eveniment;
- Copiii angajatilor sa primeasca jucarii si jocuri deosebite;
- Partenerii de afaceri, colaboratorii si clientii dumneavoastra sa se bucure de cadouri personalizate (agende, pixuri, calendare, etc.) sau tematice.

Cand vine vorba de petreceri, imaginatia No Surprises nu are limite!

Credeai ca unele lucruri sunt imposibil de facut?
Inseamna ca este timpul sa incerci petrecerile No Surprises!

Si in perioada de criza, ALEGE NO SURPRISES si vei avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

NoSurprises,
Your Party Organizer
www.nosurprises.ro

Despre Agentia No Surprises

Si pentru ca ne laudam cu organizarea Craciunul Primariei Orasului Bucuresti din Piata Unirii, strategie si implementare momente de Happening noiembrie – ianuarie 2009 Baneasa Shopping City, Team Building in zapada la Cota 1400 pentru Philips Romania, si foarte, foarte multe Xmas party pentru adulti si copiii angajatilor pentru: DHL, PETROM, MBD, COCA COLA, DANONE, TOYOTA, SKF, XEROX, PHILIPS, TRITON CARGO, PLAZZA ROMANIA, ...va invitam sa ne puneti la incercare creativitatea si modalitatea de a negocia cu furnizorii, pentru ca tu, clientul nostru, sa ai cea mai frumoasa petrecere, la cel mai bun buget!
str. G-ral Grigorie Ipatescu nr.14, sector 2
adela.szatvanyi@nosurprises.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-no-surprises/si-in-acest-an-mos-craciun-s-a-angajat-la-agentia-no-surprises