Finance Bowling Cup 2007 crediteaza buna dispozitie.

BUCURESTI - 4 octombrie 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

BRD Sogelease, Biroul de Credit si Aviva Asigurari de Viata sunt primele echipe care au acceptat provocarea de a demonstra ca sunt activi si ca pot concura atat „cu” cat si „fara” cravata, intr-un mediu deloc ostil, unde sportivitatea este singurul stimulent. Confruntarea domeniului financiar, Finance Bowling Cup 2007, va avea loc in perioada 16-18 octombrie iar terenul de lupta va fi reprezentat de pistele din IDM Club.

Unul dintre cele mai active domenii din mediul de business este invitat sa-si masoare rata de profit in strike-uri. Concentrarea, unitatea echipei si strategia de joc vor fi principalele actiuni care vor aduce succesul echipelor. Bursa va fi cotata de aplauzele si buna dispozitie care vor sustine competitorii catre succes. Primele trei punctaje castigatoare vor fi cu valoare adaugata prin calificarea alaturi de celalalte domenii in competitia care va decide care este cea mai competitiva si fair play echipa a anului 2007.
Pana in acest moment, cei care s-au calificat pentru evenimentul Fara Cravata al anului sunt: Romil Service, Daimler Chrysler, Porsche Bucuresti Aviatiei (Auto Bowling Cup), Zapp, Microsoft, Asesoft Distribution (IT&C Bowling Cup), First Advertising Agency, AdVenture si Friends Advertising (ADbowling Cup), Olovinar si Sames si doua echipe de la Vilau si Mitel (Lawyers Bowling Cup).
Partenerii care sustin acest eveniment sunt: The Money Channel – Partener TV Exclusiv, Radio Guerrilla, Cotidianul, Comunicatedepresa.ro, Cariere, Bursa, Webvertise. Premiile vor fi oferite de Cotidianul si LaserMaxx Romania.

Despre Agentia Palette

Fara Cravata este o divizie a Palette Advertising care promoveaza conceptul de echipa si importanta rolului jucat de aceasta in cadrul companiei. Evenimentele Fara Cravata reunesc angajatii companiilor din acelasi domeniu sub auspicii prietenoase in care singura competitie este cea sportiva.
Presa si companiile care doresc sa obtina informatii despre evenimentele Fara Cravata sunt rugate sa acceseze www.faracravata.ro sau ne contacteze la telefon 411 80 74.
Inscrieri [at] faracravata [punct] ro