Media Sat castiga a doua editie a IT&C Paintball Cup 2006!!!

BUCURESTI - 16 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

In weekendul 14 – 15 octombrie a avut loc ultima etapa de calificari si finala IT&C Paintball Cup editia II-a. Cele trei pozitii au fost castigate de MediaSat cu echipa Strike Team Alfa (castigatorul trofeului), Probass (locul II) si IT Works cu echipa Spinal Tap (locul III).

In competitie au fost inscrise 20 de companii totalizand 26 de echipe. Companiile care au demonstrat apartenenta la IT&C-ul revolutionar sunt Ubisoft, Gameloft, Xerox Romania, Hostway Romania, ASBIS, TotalSoft., Omnilogic, Agis, Media Sat, SoftNet, Eserv Global Telecom Romania, IT Works, AMC, Softwin, Systec SBsol, Zapp, Fasma, Indaco Systems, ZTE si Probass.
In finala s-au calificat Ubisoft, Gameloft, Hostway Romania, SoftNet, ASBIS, Agis, MediaSat, Eserv Global Telecom Romania, Zapp, IT Works, Softwin, Indaco Systems si Probass. WildCats de la SoftNet au predat trofeul celor de la Media Sat care anul acesta, dupa participarea de anul trecut s-au dovedit a fi strategi mai buni castigand pe langa satisfactie si un full page de la PC Magazine, pizza la birou timp de o saptamana de la Si Pizza Condimente Urbane si bile de joc de la Asociatia Nationala de Paintball. Si celelalte dou echipe castigatoare de la IT Works si Probass au primit ca premiu bile de joc, avand astfel ocazia sa se antreneze pentru editia a treia din 2007.
Parteneri media: Radio 21, PC Magazine, MarketWatch, Cariere, SMARTfinancial.ro, PRwave.ro, Webvertise.

Despre Agentia Palette

IT&C Paintball Cup este un eveniment organizat de Palette Advertising si Asociatia Nationala de Paintball aflat la a doua editie.
Pentru detalii va rugam accesati www.faracravata.ro sau contactati-ne: 411. 63.91
inscrieri@faracravata.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-palette/media-sat-castiga-a-doua-editie-a-itc-paintball-cup-2006