Veveritele de la BRD Finance au castigat provocarea hi tech, Finance@laser tag

BUCURESTI - 23 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Saptamana trecuta la LaserMaxx s-a finalizat o competitie incinsa intre CITI si BRD Finance. Trofeul Fara Cravata a fost disputat de “Veveritele” de la BRD Finance si “PowerPuffs”, castigat in cele din urma de “Veverite”. Pe locurile doi si trei au urmat “PowerPuffs” si “Head Hunters” de la CITI.

“Laser, Frate!” de la Aviva Asigurari de Viata, “Big Heads”, “Black Cats” si “In Casatorii” de la CITI au fost echipele care au ramas doar cu experienta participarii fara a accede in finala mare in cadrul acestei editii. Dat fiind ca Finance@laser tag este a doua competitie Fara Cravata in care se intalnesc aceste echipe, tindem sa credem ca se va naste dorinta de revansa cu ocazia Finance Bowling Cup 2007 ed. II.
“Atmosfera a fost extraordinara, s-a ras foarte mult, s-a aclamat, ba chiar la un moment dat din sala de joc se auzeau zgomote de lupta care starneau curiozitatea celor aflati in spatele usilor inchise.”, afirma Adrian Stefanoiu, Project Manager al Fara Cravata.
Radu Dragan Sef Serviciu Call Center BRD Finance a afirmat ca “Ideea de competitie a avut cu siguranta un rol foarte important, chiar cel mai important. Jocul a fost important si cred ca devenit mai important pentru ca la inceput nu stiam exact despre ce e vorba, ce inseamna laser tag. Pe parcurs, si faptul ca este super fun jocul a devenit un factor important in a ne organiza intr-un timp relativ scurt si in a reveni ulterior in afara competitiei.
Relativ cu acelasi nivel de importanta, construirea echipei, apropierea dintre superiori si subordonati (sunt egali pe ‘campul de lupta’), posibilitatea de a intra in competitie cu ‘competitia’ si pe un alt plan decat cel de business si cu toate ca este foarte solicitant din punct de vedere fizic jocul, este si o posibilitate de a consuma energia negativa acumulata din cauza stresului de la job.”
Dupa incheierea partidelor oficiale, Veveritele si echipa Organizatorilor (compusa din echipa de filmare a Money Channel si doi reprezentanti ai Fara Cravata) au sustinut un meci amical. Evident scorul a fost in favoarea Veveritelor dar organizatorii au avut ocazia sa “fure” cateva miscari si onoarea sa joace alaturi de niste campioni ai laser tag-ului.
Evenimentul organizat de Fara Cravata la LaserMaxx a fost dedicat in exclusivitate companiilor care activeaza in domeniul financiar. Partenerii media care au fost alaturi de finantisti in fata provocarii hi tech sunt Radio Guerrilla, The Money Channel – partener TV exclusiv, Wall Street si InternetCorp.

Despre Agentia Palette

Fara Cravata este o divizie a Palette Advertising si organizeaza din 2005 evenimente informale pentru mediul business. Misiunea Fara Cravata este promovarea valorii conceptului de echipa in cadrul companiei si a fairplay-ului si sportivitatii in business.
Pentru mai multe infomatii referitoare la jocul laser tag va rugam accesati www.lasermaxx.ro.

Pentru detalii si inscrieri la evenimentele Fara Cravata va rugam accesati www.faracravata.ro sau contactati-ne la 411.63.91.
inscrieri[at]faracravata[punct]ro