Vrei sa-ti plimbi iubita cu o superba limuzina de Valentine`s Day? Vino la World Trade Plaza Sofitel

BUCURESTI - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Stim ca vrei sa-ti impresionezi iubita cu un cadou cat mai desosebit. Asa ca noi ti-am adus o diversitate de cadouri cat mai dulci, cat mai fine, cat mai sexy si originale posibil.

Vrei sa-ti plimbi iubita cu o superba limuzina de Valentine`s Day? Vino la  World Trade Plaza Sofitel

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti iei iubita si sa vii la Targul de Cadouri Valentine`s Day la Hotel Sofitel. Iar daca declaratia ta sincera de dragoste ne impresioneaza rasplata va fii pe masura: o plimbare cu limuzina seara in Bucuresti si o noapte romantica cu cina in doi la lumina lumanarilor intr-o camera doar pentru voi la Hotel Sofitel.
Iar daca ai venit sa cumperi si nu esti hotarat ne-am ocupat si de acest lucru asa ca ingerasul si dracusorul te vor ghida in alegerea darului ideal. Suntem siguri ca ingerasul iti va deschide calea catre cadourile inedite si misterioase din lumea feng shui, a cristalelor Swarovski si a pietrelor pretioase, a dulciurilor fine si a cremelor parfumate, iar dracusorul iti va propune o noapte de pasiune cu desuuri sexy de dantela, trandafiri cu surprize, bijuterii si rochii scumpe, uleiuri de masaj aromate seducator si ciocolata fierbinete cu fructe.
Cum Ziua Indragostitilor nu este o zi anume pentru a celebra iubirea, ci doar un pretext pentru a motiva excesul de daruri dulci pentru cel drag, va asteptam sa ne daruiti o imbratisare si sa va aratati totodata iubirea si pentru orfani. Astfel toate veniturile obtinute din vanzarea biletelor (1 leu) vor fi donate unui camin de copii impreuna cu multe imbratisari si toata dragostea noastra.

Despre AGENTIA PERFECT EVENT prin SC PROVENTUS ANMAR SRL

Agentia de Evenimente Perfect Event
Anne Marie TRITEANU – Director Eveniment
Tel/fax: 021-330.30.29