Agentie de presa/de stiri

Definitie Agentie de presa/de stiri

Organism independent, format din jurnalisti (redactori, editori, reporteri, corespondenti straini/locali - full-time sau part-time etc), avand drept misiune furnizarea de produse si servicii informationale de actualitate, in una sau mai multe limbi, diverselor medii (presa scrisa, TV, radio, site-uri web) - sub forma de stiri brute (fara comentarii), reportaje, articole redactionale, analize, sinteze, rapoarte -, notite de o ilustratie bogata etc. Exemple: Agence France Press (AFP), Associated Press (AP), Reuters, UPI (United Press International), Dow Jones, MTI, EFE, Novosti, China Noua etc. Agentii media interne (furnizoare de informatii pentru presa scrisa si audiovizuala, interna si internationala): Mediafax (www.mediafax.ro), Rompres, A.M. Press, A.R. Press, Euro Aqua Press - EAP s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agentie de presa/de stiri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agentie de presa/de stiri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agentie de presa/de stiri. Definitiile termenilor despre Agentie de presa/de stiri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agentie de presa/de stiri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agentie de presa/de stiri.