Cel mai dinamic partener Microsoft Dynamics NAV: AGER Solutions

BUCURESTI - 18 iulie 2007

Comunicat tip General in IT&C

La bilantul anual al Microsoft Romania, AGER Solutions a fost numit cel mai dinamic partener (crestere anuala, procent si volum) pentru cresterea pe care a inregistrat-o pe parcursul anului fiscal 2007 in directia Microsoft Dynamics NAV.

Cel mai dinamic partener Microsoft Dynamics NAV: AGER Solutions

AGER Solutions multumeste tuturor celor 18 clienti care au ales serviciile sale pentru Microsoft Dynamics NAV, in anul fiscal 2007: Bachmann DC Romania, Dalkia, Den Braven, Einhell Romania, Eurex Alimentare, Gardinia Home Decor, Granddis, JI Components, Nexans, Oerlikon Balzers, RH Printing, Riso Scotti, Rosegur, Suntory, Tehnoclima, Tricomserv, WIEE, Wirom Gas.

Decizia lor de a lucra alaturi de AGER Solutions a consolidat pozitia companiei ca partener de top Microsoft Dynamics NAV si constituie un semn al calitatii serviciilor oferite, al seriozitatii si maturitatii companiei.

Despre AGER Solutions

AGER Solutions este companie dezvoltatoare si integratoare de solutii software de tip ERP pentru administrarea afacerilor, parte a grupului AGER. Misiunea AGER Solutions este sa construiasca solutii software puternice dedicate partenerilor sai. Toate solutiile AGER Solutions se bazeaza pe tehnologiile Microsoft. In portofoliul AGER Solutions se regasesc solutiile de tip ERP Microsoft Dynamics NAV si Profit - marca inregistrata AGER Solutions.

Rezultate AGER Solutions pe directia Microsoft Dynamics, recunoscute de Microsoft Romania:

- Anul fiscal 2007 (iulie 2006 – iunie 2007): cel mai dinamic partener Microsoft Dynamics si pozitia a 2-a in clasamentul partenerilor Microsoft Dynamics NAV dupa cifra de vanzari;
- Semestrul 1 al anului fiscal 2007 (iulie 2006 - decembrie 2006): locul 1 pentru cel mai mare numar de clienti noi si cea mai mare cifra de afaceri Microsoft Dynamics;
- Anul fiscal 2005 (iulie 2004 - iunie 2005): trofeul pentru cea mai mare cifra de afaceri pe segmentul Microsoft Dynamics.

Despre Microsoft Dynamics NAV

In prezent exista peste 1 milion de utilizatori ai solutiei de tip ERP Microsoft Dynamics NAV, in peste 50.000 de companii beneficiare din intreaga lume, in Romania solutia avand o baza instalata de peste 150 de companii.

Microsoft Dynamics NAV este dedicata companiilor mijlocii si in crestere, filialelor companiilor multinationale, cu o pozitie importanta pe piata, care doresc sa preia controlul si sa-si sporeasca avantajele competitive. A fost proiectata inca de la inceput pentru nevoile acestor categorii de companii, ceea ce ii ofera o puternica pozitie in competitia cu alte solutii existente.

Datorita facilitatilor pe care le ofera, de la Management Financiar, SCM, CRM, e-business si pana la optiunile de interogare si raportare, Microsoft Dynamics NAV este solutia complexa care ofera in permanenta date critice referitoare la starea actuala a activitatii oricarei companii, permite identificarea factorilor de succes si realizarea previziunilor.

Maria Cirlan - Marketing Manager
office@ager-solutions.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ager-solutions/cel-mai-dinamic-partener-microsoft-dynamics-nav-ager-solutions