AGER schimbă focusul de business în distribuţia soluţiilor de securitate Kaspersky Lab

BUCURESTI - 29 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Bucureşti, 29 Martie 2011 – Ager, partener oficial Kaspersky Lab, anunţă schimbarea focusului de business, prin trecerea de la vânzarea directă a soluţiilor de securitate Kaspersky Lab pentru companii la vânzarea indirectă, prin intermediul unei reţele proprii de reselleri. Odată cu această schimbare, distribuţia se va realiza prin firma Ager Business Management.

Cu ajutorul noului portal Security Partner Network (www.security-network.ro), dar şi a activităţilor de suport şi susţinere pe care le vom desfăşura, urmărim să creştem competenţele tehnice şi de vânzare ale partenerilor noştri.

Liliana Butnaru

„Am ales să facem această mutare strategică pentru a consolida business-ul şi a acorda mai mult suport reseller-ilor noştri în distribuţia de soluţii de securitate Kaspersky Lab pentru mediul corporate”, spune Liliana Butnaru, Brand & Account Manager AGER. „Cu ajutorul noului portal Security Partner Network (www.security-network.ro), dar şi a activităţilor de suport şi susţinere pe care le vom desfăşura, urmărim să creştem competenţele tehnice şi de vânzare ale partenerilor noştri, pentru a urmări orientarea Kaspersky Lab către distribuţia serviciilor de securitate pentru companii”, completează Butnaru.

„Kaspersky Lab – atât la nivel mondial, cât şi în România – este un vendor 100% indirect, care şi-a definit poziţia pe piaţa soluţiilor de securitate prin intermediul partenerilor şi, spre deosebire de competitorii noştri locali, nu îşi concurează partenerii în licitaţii prin vânzări directe, aspect foarte apreciat de către aceştia”, declară Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „A oferi servicii de securitate informatică unei companii presupune mai mult decât instalarea unui produs, iar Ager a atins un nivel important de performanţă în acest sens. Ager Business Management va beneficia de întregul nostru suport în dezvoltarea şi consolidarea noului model de business, schimbarea fiind binevenită într-un mediu în care companiile şi instituţiile publice trebuie să acorde o atenţie mărită asupra calităţii serviciilor de securitate IT pe care le implementează”, completează Cimpoeşu.

Ager a început să distribuie produse Kaspersky Lab în anul 2000, atât direct, cât şi prin intermediul unei reţele de reselleri. Începând cu anul 2009, compania a fost acreditată Value Added Distributor şi Enterprise Partner, având competenţe în oferirea de servicii de securitate IT companiilor mari şi, în special, instituţiilor publice.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.

Despre Ager

AGER este integrator de soluții dedicate IT, cu peste 15 ani de experiență în proiecte B2B, o companie cu capital românesc integral privat. Activitatea companiei s-a dezvoltat continuu, de la asamblarea și distribuirea de sisteme de calcul și componente IT pentru segmentul end-user, la dezvoltarea și implementarea unor solutii IT integrate, personalizate pentru clienții din segmentul B2B: SMB, Corporate, Guvern / Sector Public

Eforturile AGER s-au concentrat întotdeauna în direcția dezvoltării, proiectării și implementării unor soluții dedicate IT&C, produsele Kaspersky fiind unul dintre diferențiatori.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.ager.ro.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi:

Costin Stan

Marketing Coordinator

e-mail: costin.stan@ager.ro

tel: 0741033318

Ionuţ Tecuceanu

Premium Communication

e-mail: ionut.tecuceanu@premiumpr.ro

tel: 0755.060.117

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ager/ager-schimba-focusul-de-business-in-distributia-solutiilor-de-securitate-kaspersky-lab