aicc    

Comunicate de presa si evenimente pe tema aicc

 • aicc. Eveniment editorial: lansarea cărții  Dacii în sculptura romană. Studiu de iconografie antică

  aicc

  Bucuresti - 21 September 2015

  Comunicat de AICC

  ... aicc ) și Revista Historia organizează joi, 1 octombrie, evenimentul de lansare al volumului Dacii în sculptura romană. Studiu de iconografie antică, semnat de dr. Leonard Velcescu și apărut ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aicc , leonard velcescu , statui de daci

  Vezi toate comunicatele de presa despre aicc

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aicc.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aicc. Informatiile despre aicc cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aicc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aicc, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.