AIDA Concept

Definitie AIDA Concept

Formula folosita in vanzare pentru a produce un raspuns favorabil din partea unui client. Presupunerea este aceea ca un agent de vanzari trebuie mai intai sa faca potentialul client constient de produsul sau (A - awareness), apoi sa-i trezeasca interessul (I - interest), sa-i stimuleze dorinta de cumparare (d - desire) si, in final, sa incurajeze actiunea de cumparare (a - action). Vezi Formula Selling.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru AIDA Concept? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul AIDA Concept.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la AIDA Concept. Definitiile termenilor despre AIDA Concept cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la AIDA Concept, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la AIDA Concept.