AIDA

Definitie AIDA

Termen mnemotehnic/acronim folosit in marketing (Strong, 1925), care evoca pasii fundamentali ai unei actiuni de comunicare comerciala/unui plan de vanzare: atragerea atentiei, suscitarea interesului, provocarea dorintei si declansarea achizitiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru AIDA? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul AIDA.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la AIDA. Definitiile termenilor despre AIDA cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la AIDA, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la AIDA.