Aided Recall Test

Definitie Aided Recall Test

O metoda de post-testare a eficientei unei reclame sau a unei campanii publicitare persoanelor interogate li se arata produse, nume de brand-uri, simboluri etc, pentru a analiza memoria acestora. Vezi Unaided Recall Test.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Aided Recall Test? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Aided Recall Test.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Aided Recall Test. Definitiile termenilor despre Aided Recall Test cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Aided Recall Test, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Aided Recall Test.