AIESEC Bucuresti vrea mai mult de la viitoarea generatie de membrii

BUCURESTI - 9 octombrie 2009

Comunicat tip General in Social

1 Octombrie a adus pentru AIESEC Bucuresti atat deschiderea unui nou an universitar, cat si lansarea noii campanii de recrutare care urmeaza sa aduca in organizatie o noua generatie de membrii si de participanti la programul de Global Internships. Aceasta campanie deschide noi oportunitati pentru tinerii dornici sa se dezvolte personal si profesional intr-un mediu care le stimuleaza creativitatea, cat si pentru cei care isi doresc sa cunoasca o noua cultura si un nou stil de lucru in mediul international.

Anul acesta, campania se desfasoara sub sloganul “Vrei mai mult de la tine!” si ofera studentilor din primii ani de studiu posibilitatea de a deveni membrii ai unui department sau proiect din cadrul AIESEC Bucuresti. Ei pot beneficia de o experienta AIESEC completa, experienta care cuprinde asumarea responsabilitatii, rolul de lider, un global internship si crearea unei cariere in afara organizatiei. Absolventii si studentii la master au posibilitatea de a alege un internship global, castigand astfel experienta de munca intr-o companie sau intr-un ONG dintr-o alta tara.

”La inceputul experientei mele in AIESEC imi doream 2 lucruri: sa pot vorbi in public si sa fiu de cealalta parte a interviurilor, in pozitia de intervievator. In cei trei ani pe care i-am petrecut in AIESEC, am avut ocazia sa le dezvolt pe amandoua; anul acesta la deschiderea de an am avut oportunitatea sa vorbesc in fata studentilor de la Facultatea de Management despre experienta mea din AIESEC, iar de-a lungul celor 3 ani am participat la peste 100 de interviuri”, declara Florin Dragusin, Presedintele Comitetului de Organizare al Recrutarii.

Campania de recrutare se va desfasura dupa urmatorul program:
1-15 Octombrie: Aplicarile celor dornici sa intre in AIESEC Bucuresti pe site-ul www.aiesec-bucharest.ro
16 Octombrie: Inscrierea la interviurile de grup a celor care au fost selectati
17-19 Octombrie: Interviurile de grup
20 Octombrie: Inscrierea la interviurile individuale a celor care au trecut de interviurile de grup
21-23 Octombrie: Interviurile individuale
24 Octombrie: Inscrierea in perioada de proba a celor care au trecut de interviurile individuale
25 Octombrie – 8 Noimebrie: Perioada de proba
9-11 Noiembrie: Interviurile finale
12 Noiembrie: Aflarea raspunsurilor

Tinerii care doresc sa afle mai multe despre organizatie direct de la oameni aflati in diferite stagii ale experientei AIESEC (membrii, lideri de echipa, vicepresedinti, oameni intorsi din global internships, alumni) sunt asteptati in data de 13 Octombrie la evenimentul AIESEC Student Café.

Termenul limita pana la care tinerii se pot inscrie in procesul de recrutare atat pentru membrii, cat si pentru participanti la programul de Global Interships este 15 Octombrie.

Mai multe detalii despre acest eveniment si despre intreg procesul de recrutare pot fi gasite pe site-ul www.aiesec-bucharest.ro .

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 40000 de membrii din 110 tari si teritorii. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si explorarii potentialului de lideri al tinerilor in vederea transformarii acestora in agentii de schimbare ai lumii de maine. In Bucuresti, AIESEC activeaza de 19 ani, timp in care a desfasurat o serie de proiecte dedicate tinerilor si dezvoltarii acestora.

Andreea Mihalcea
PR Manager
0748386982
AIESEC Bucuresti
andreea.mihalcea04@gmail.com