Oportunitatile tinerilor pe timp de criza

Ploiesti - 9 martie 2009

Comunicat tip General in ONG

Sustinut de un Alumnus AIESEC Romania, acest workshop se doreste a avea un impact asupra tinerilor, pentru ca acestia sa nu rateze vreo oportunitate ce i-ar putea ajuta in ascensiunea lor in cariera.

Miercuri, 11 Martie 2009, de la 13,30 in sala FA1 a Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti va avea loc un workshop destinat stundentilor, dar nu numai. Intitulat “Oportunitatile tinerilor pe timp de criza”, prin acesta se doreste informarea tinerilor cu privire la ce oportunitati de cariera au, ce isi doresc angajatorii si cum pot face fata cerintelor de pe piata muncii.


AIESEC este recunoscuta de ONU ca fiind cea mai mare organizatie de studenti la nivel global, avand o experienta de peste 60 de ani în dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania, AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 sedii in orase cheie. AIESEC Ploiesti a ales sa elaboreze si sa desfasoare proiecte in domeniul dezvoltarii durabile (educatie, antreprenoriat si mediu), adresate studentilor si elevilor ploiesteni.

Despre AIESEC Ploiesti

Acest workshop este destinat tuturor studentilor si masteranzilor din Universitatea Petrol - Gaze
contact@aiesecploiesti.org
webmaster@aiesecploiesti.org