AIESEC Tirgu Mures: Educatie Antreprenoriala - Business School 21-25 Aprilie 2008

Tirgu Mures - 18 aprilie 2008

Comunicat tip General in ONG

In aceasta primavara, AIESEC Tirgu Mures ofera o noua serie de oportunitati prin intermediul Platformei de Educatie Antreprenoriala care reprezinta un proces complet de invatare pentru tineri, oferind continuitate in dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale.

Dupa ce ati avut posibilitatea sa va dezvoltati pe plan personal la Personal Training Camp , acum aveti sansa sa va dezvoltati si pe plan profesional la Business School .

Astfel in perioada 21-25 aprilie 2008 , incepand cu ora 17:00, la Hotelul Continental sunt asteptati toti studentii targumureseni dornici sa-si construiasca o personalitate puternica si o cariera de succes!

Ce ai TU de castigat daca participi?...
Dezvoltarea abilitatilor profesionale, interactiune cu reprezentanti ai companiilor muresene si cu alti tineri studenti, petrecerea serilor intr-o atmosfera placuta, dar extrem de utila, obtinerea informatiilor despre realitatea economica de pe piata mureseana din perspectiva unor antreprenori de success.

Timp de cinci zile reprezentantii unor companii recunoscute pe piata mureseana ( E-ON Gaz Distributie, BCR, AWD, ARTTHING, Opportunity Microcredit, Nova Etapa ) vor tine traininguri despre:

* AWD : Avantajele consultantei financiare independente
* E-ON : Dezvoltarea carierei. Dezvoltarea personala
* BCR : Time management
* Opportunity Microcredit : Success story
* ARTTHING : Branding
* Nova Etapa : Cariera in domeniul trainingului

Despre AIESEC Tirgu Mures

Nu rata aceasta sansa. Vino si invata cum sa devii un antreprenor de success la Business School!
Csaba Papp
project manager Business School
0740 - 665 - 795

Romeo MAN