Atenţie, se plantează!

Tirgu Mures - 8 mai 2008

Comunicat tip General in ONG

Fiecare sfârșit totodată e un nou început. Asta cred organizatorii proiectului de responsabilitate socială „Reciclează și tu hârtie”. AIESEC Tîrgu-Mureș și Asociația Energia Noastră în urmă cu mai bine de o lună și-au unit forțele pentru a schimba ceva în bine în municipiul Târgu Mureș.

Comunicat de presăTârgu Mureș, 8 mai 2008

Atenţie, se plantează!

Pentru început și-au propus informarea companiilor și a tinerilor asupra importanței reciclării hârtiei. Aceasta s-a realizat prin campania de comunicare „5+5=RECICLARE” implementată de Asociația PR-Alpha, asociație profesională ce activează în domeniul relațiilor publice.
Cu ajutorul partenerilor media am reușit să transmitem mesajul nostru către companiile din oraș, și se pare că acestea au înțeles mesajul nostru: reciclarea hârtiei este într-adevăr un lucru ușor de pus în practică și nu ne costă nimic. Ne ajung cele cinci degete cu ajutorul cărora putem pune hârtia într-o pubelă specială. În schimb beneficiul, care va fii vizibil în timp, și va fii unul pe măsură. Totuși suntem de părere, că reciclarea hârtiei nu este de ajuns. Așa încât am decis să facem încă un pas pentru un mediu mai curat, pentru un aer mai respirabil. Pe ultimele sute de metrii ale primăverii, am decis să plantăm arbuști în Tîrgu-Mureş. Plantarea, aprobată de ROMSILVA Direcţia Silvică Tîrgu Mureş, va avea loc, sâmbătă, 10 mai de la ora 10 la cartierul Mureseni.
Partenerii ne vor fi alături și de această dată. Astfel mai mulți angajați ai companiilor BRD - Groupe Société Générale, Selgros, CIS Gaz și Energy Management vor lua în mână lopata și vor lucra cot la cot pentru un oraș mai verde, și un aer mai curat.
Organizatorii estimează prezența a peste o sută de persoane, tineri, reprezentanți ai partenerilor media, angajații companiilor partenere şi voluntari de la ONG-urile din oraș, care vor planta împreună mai multe sute de arbuști.
Cu această ocazie vă invităm cu drag să ne alăturați, și să spijiniți inițiativa noastră, ca să transformăm împreună o mică parte a orașului nostru.

Asociația PR-Alpha
E-mail: csrmures@csrmures.ro
Telefon: 0723 402904, 0740 500 994

Despre AIESEC Tirgu Mures

Proiect de responabilitate corporatista la Tg Mures.
Project Manager
Romeo MAN
romeo.man@aiesec.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aiesec-tirgu-mures/atentie-se-planteaza