AIMGROUP îşi lansează produsele pe pieţele din Europa

BUCURESTI - 24 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Echipa de cercetare științifică AimGroup din România își pregătește tehnologiile din domeniul sănătății și dezvoltării umane pentru două dintre piețele din Europa, mai exact Franța și Italia. Proiectele, în prezent în derulare, vor fi demarate la data: 1.07.2015

Comenzile online pentru piețele de afară se vor face prin intermediul site-urilor:
aimgroupshop.com pentru vorbitorii de limbă engleză din Europa
espritetsante.com pentru Franța

AIMGROUP îşi lansează produsele pe pieţele din Europa

Tehnologie pentru viață

Tehnologiile AimGroup se bazează pe abordarea holistică a sănătății umane, de aceea conduc la rezultate unice (greu, dacă nu imposibil de obținut pe alte căi) pe toate cele trei niveluri – mental, spiritual și fizic. Spre deosebire de abordarea medicinii clasice, dispozitivele create de echipa AimGroup nu tratează simptomele, ci trezesc forța vitală, singura capabilă să elimine cauzele generatoare de boală și să declanșeze procese naturale de echilibrare energetică, vindecare și pregătire a ființei umane pentru accesarea unor niveluri spirituale superioare.

Eforturile reunite ale specialiștilor în medicină și microscopie electronică

Aparatele reprezintă rezultatele studiilor și experimentelor desfășurate de către fondatorul grupului, Eugen Bîrgăoanu, în colaborare cu medici și specialiști în microscopie electronică din România și din afara țării.

VITAL PROTECT, unul dintre cele mai bine vândute aparate AimGroup

Acest aparat este clasat în topul celor mai eficiente tehnologii din lume pentru protecția împotriva radiațiilor electromagnetice, creșterea vitalității și menținerea tensiunii arteriale la valorile normale. Generator de frecvență Schumann (frecvența naturală a Pământului de care sănătătatea umană este strict dependentă și care este perturbată de pânza de radiații electromagnetice), Vital Protect crește imunitatea organismului la acțiunea radiațiilor neionizante (telefonie mobilă, wi-fi, radio, microunde etc) și mărește nivelul de rezistență la oboseală, stres, boli,infecții, virusuri și alte forme de agresiune din mediul înconjurător.

Toate dispozitivele au certificare ISO 9001

Acesta reprezintă standardul internațional cu cea mai largă răspândire și aplicare în ce privește îndeplinirea condițiilor de calitate a bunurilor.

În prezent, echipa AIMGroup își focalizează cercetările pe domeniul undelor cerebrale și radionică, urmând să creeze noi dispozitive și aplicații.

Informații detaliate despre produsele AimGroup obțineți la:

www.aimgroup.ro

contact@aimgroup.ro

Tel: 031. 425. 44. 64

Despre AIM Group

Grupul de cercetare în domeniul sănătății, terapiilor alternative, complementare și parapsihologiei AIMGroup activează în România din 1993. Până în prezent, liderul grupului, Eugen Bîrgăoanu a realizat aparate cu aplicații în domeniul medical, dar și tehnologii pentru dezvoltarea capacităților intelectuale, programare mentală și remodelarea personalității.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aim-group/aimgroup-isi-lanseaza-produsele-pe-pietele-din-europa