AIR

Definitie AIR

Average Issue Readership – Rata de citire a unui articol. Numarul de oameni care sustin ca au citit sau au vazut unul sau mai multe articole ale unei anumite publicatii cu ceva timp in urma de la data interviului de cercetare, perioada egala cu intervalul in care apare publicatia de exemplu, in ultima luna pentru o aparitie lunara, in ultima saptamana pentru un saptamanal sau cu o zi in urma pentru un cotidian.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru AIR? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul AIR.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la AIR. Definitiile termenilor despre AIR cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la AIR, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la AIR.