ASiSmobile optimizat si pentru iPhone si iPad

Cluj-Napoca - 18 octombrie 2011

Comunicat tip General in IT&C

Dacă la începutul lunii iulie, ASiSmobile era optimizat pentru orice dispozitiv cu Android, începând din această lună, ASiSmobile funcționează în condiții optime și pe dispozitive pe care rulează sistemul IOS (iPhone 3Gs/4/4s sau iPad/iPad 1).

ASiSmobile utilizează tehnologia de ultimă generație RIA – Cloud Computing. ASiSmobile este dezvoltat în limbajul Flash Builder 4 și rulează sub Adobe Air. Transferul de date dintre server și ASiSmobile se realizează prin protocolul HTTP / HTTPS ceea ce permite folosirea aplicației de pe orice smartphone conectat la rețeaua Internet.

ASiSmobile utilizează baza de date unică ASiS și este integrat cu sistemul ERP ASiS. Această aplicație este destinată consultării/introducerii de date in timp real de pe telefonul mobil/tabletă, ea avand doua variante in care poate fi utilizată: ASiSmanager sau ASiSagent.

ASiSmanager permite exclusiv consultarea de date și prin intermediul ei managerii pot avea acces la informații privind terții, stocurile sau chiar indicatorii grafici configurați în Tabloul de Bord ASiS. Detalierea informațiilor poate fi facută la orice nivel, adică de exemplu, in cazul Terților, pot fi vizualizate informații privind persoanele de contact, soldul furnizor sau beneficiar în dreptul fiecarui terț și inclusiv detalierea soldului pe facturi furnizor sau beneficiar. În cazul indicatorilor din Tablou de Bord al managerului, reprezentarea lor grafică poate fi detaliata pe oricâte nivele și sub orice format: coloane, bare, linii, ceasuri, etc.

ASiSagent sprijină procesul de automatizare a forței de vânzare (distribuție), oferind agenților de vânzare informații în timp real asupra clienților pe care îi vizitează. Cu ajutorul acestei aplicații, orice agent, de pe un smartphone sau o tabletă pe care rulează sistemul Android sau IOS, are acces la baza de date ASiS. În funcție de drepturile de utilizare setate, el poate consulta informații privind soldurile clienților, stocurile existente pentru un anumit produs, comenzile efectuate în dreptul unui client, etc. ASiSagent permite preluarea și gestionarea comenzilor de la clienți. O dată introduse, aceste comenzi se vor putea vizualiza în aplicația UC (Urmărire Comenzi) de unde vor fi preluate pentru analiză și decizie ( vor putea trece în starea Aprobat, in dreptul lor se va putea lansa o comandă de aprovizionare și producție, etc.). Pentru anumite produse, se pot realiza rezervări din diferite gestiuni și se pot transfera în gestiunea de rezervări. Costul acestei soluții este cu 50% mai redus față de cel al soluției clasice pentru distribuție și comerț deoarece elimină necesitatea achiziționării de PDA –uri pentru agenți și a sistemelor de tip GPS care se atașează mașinilor. Practic, tot ce necesită ASiS Agent e un smartphone (care are integrat GPS) care poate fi  conectat la internet.

ASiSmobile este configurabil și poate prezenta orice informații, în funcție de cerințele clienților.

De pe Android Market/App Store se poate descărca o versiune demonstrativă a aplicației ASiSmobile, care se conectează la baza de date DEMO (www.asw.ro/ria), cu utilizatorul demo și parola demoria.

Despre Alfa Software SA

Alfa Software S.A. este o companie cu capital 100% românesc, cu sediul în Zalău şi puncte de lucru în Cluj-Napoca, Baia-Mare şi Bucureşti. Alfa Software este producătorul soluţiei informatice ASiS şi Microsoft Gold Partner.Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina: www.asw.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alfa-software-sa/asismobile-optimizat-si-pentru-iphone-si-ipad