All-We-Can-Afford Method

Definitie All-We-Can-Afford Method

Metoda simpla de determinare a bugetului (pentru advertising sau pentru alte activitati) in care suma alocata este egala cu suma pe care si-o permite organizatia numita si What-We-Can-Afford Method, Affordable Method sau Metoda Arbitrara. Vezi Advertising Budget Determination.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru All-We-Can-Afford Method? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul All-We-Can-Afford Method.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la All-We-Can-Afford Method. Definitiile termenilor despre All-We-Can-Afford Method cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la All-We-Can-Afford Method, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la All-We-Can-Afford Method.