In Magazinultau.ro, ideile bune se recompenseaza cu un LCD TV!

BUCURESTI - 23 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

In prag de vacanta, Magazinultau.ro relanseaza concursul de creatie pentru o noua identitate vizuala, premiul pentru ideea castigatoare fiind un LCD TV Panasonic. Mai mult, forumul adresat tuturor vizitatorilor din Magazinultau.ro va asteapta non-stop.

Acum aproape o luna, Magazinultau.ro ii invita pe cei mai talentati si mai inspirati designeri sa puna pe hartie idei pentru un face-lift de logo, oferind in schimbul celei mai bune idei un LCD TV Panasonic cu diagonala de 81 cm. “Le multumim tuturor celor care ne-au trimis sugestiilor lor, am primit mai bine de 100 de propuneri de logo. Cateva dintre ele sunt foarte bune, dar avand in vedere ca identitatea vizuala e un element esential pentru noi, ne-am hotarat sa prelungim deadline-ul concursului de creatie cu inca o luna. Pentru ca incepe vacanta si vom avea cu totii mai mult timp sa ne lasam imaginatia sa zburde. Asa ca asteptam noi propuneri pana pe 18 ianuarie. Premiul e acelasi: un LCD TV Panasonic”, spune Dan Calugareanu, CEO Magazinultau.ro.

In plus, din decembrie Magazinultau.ro si-a deschis si forum, pentru a oferi un spatiu de socializare clientilor si utilizatorilor magazinului online. “Echipa Magazinultau.ro este permanent online, pentru a raspunde intrebarilor si sugestiilor membrilor forumului. Am promis sa fim consilieri in IT pentru fiecare dintre clientii nostri, acum putem face asta non-stop si nemijlocit, prin intermediul forumului”, explica Dan Calugareanu. Utilizatorii pot face schimb de impresii despre produse si servicii, pot urmari comenzile efectuate, pot sugera imbunatatiri in sistemul de vanzari sau pot sugera idei pentru extinderea portofoliului de produse.

Echipa Magazinultau.ro multumeste tuturor clientilor, furnizorilor si colaboratorilor sai pentru un prim an excelent impreuna.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alliance-computers/in-magazinultau-ro-ideile-bune-se-recompenseaza-cu-un-lcd-tv