eTorturi.ro isi sfatuieste clientii cu privire la alegerea tortului potrivit pentru aniversarea unui copil

BUCURESTI - 12 octombrie 2017

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

Tortul pentru aniversarea copilului este elementul esential pentru o petrecere de succes si pentru amintiri de neuitat. Unele torturi sunt atat de frumoase si atat de originale incat ar putea fi considerate opere de arta!

etorturi.ro

eTorturi.ro vine in ajutorul celor care doresc sa achizitioneze torturi la comanda in Bucuresti, special pentru aniversarea copiilor. Aceasta cofetarie online nu doar ca vinde produse delicioase, ci consiliaza persoanele care se decid greu, puse in fata unei oferte extrem de variate. Ziua de nastere a copilului este in sine o zi deosebita, iar organizarea unei petreceri doar pentru micuti este minunata, dar cand exista si un tort superb cu un erou preferat, ziua va fi fantastica.

Cu un etaj sau cu mai multe etaje, in forma de castele sau barci, cu ciocolata, intr-o singura culoare sau in culorile curcubeului, tortul pentru copii va fi piesa de rezistenta la petrecerea aniversara. Site-ul eTorturi este plin de imagini inspirationale pe tema torturilor pentru copii. Totul este o chestiune de detalii: glazura, crema de vanilie, martipan si multe alte posibile alegeri. La toate aceste detalii se adauga micile figurine pe care le iubesc atat de mult copiii. Nu toate persoanele au timp sau se pricep sa prepare un tort, de aceea ideea de a achizitiona unul este cea mai buna solutie de a avea pe masa un deliciu culinar foarte aspectuos.

Ziua de nastere a unui copil este un eveniment important pentru el, dar si pentru intreaga familie. Indiferent daca este sarbatorita acasa, la scoala, cu familia sau cu prietenii, este nevoie de un tort care sa se potriveasca cu evenimentul.

Spre exemplu, se poate alege un tort delicios cu iaurt. Acest tort cu blat pufos, cu crema fina din iaurt si mascarpone si fructe, va fi pe placul invitatilor si, mai ales, pe placul copilului aniversat deoarece este si usor de personalizat. Tortul cu iaurt se adapteaza tuturor gusturilor si, prin urmare, poate lua forma unei masini, a unui animal, a unui personaj sau a unui castel. In plus, este delicios!

Pe de alta parte, pentru unii copii, gustul unui tort cu ciocolata nu poate fi inlocuit de nimic altceva in topul preferintelor. Orice ar alege parintii - tort de ciocolata, tort marmorat, fondant de ciocolata – sigur nu vor face o greseala. In fond, carui copil nu-i place ciocolata? De asemenea, tortul de ciocolata poate fi decorat cu stele, inimi, fluturi, animale, eroi preferati din desenele animate sau orice alt element pe care copilul aniversat il indrageste.

Daca copilului aniversat ii plac in mod deosebit fructele, parintii se pot orienta catre un tort cu mere, capsuni sau un tort de banane. Torturile de fructe sunt sanatoase si foarte gustoase. Astfel de torturi pentru copii pot fi imbracate si in frisca.

Nu in ultimul rand, torturile cu crema de vanilie sunt venerate de copii si isi gasesc locul la petrecerile de ziua de nastere. Asadar, se poate opta pentru un tort cu crema de vanilie decorat cu figurine distractive sau chiar cu poza copilului deasupra.

Despre AllProWeb

AllProWeb este agentia de publicitate specializata pe promovarea online a site-urilor de prezentare si a magazinelor online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/allproweb/etorturi-ro-isi-sfatuieste-clientii-cu-privire-la-alegerea-tortului-potrivit-pentru-aniversarea-unui-copil