Incepe sesiunea de cursuri deschise

BUCURESTI - 28 aprilie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Customer Service School organizeaza pe data de 6 mai 2009, la Institutul National de Statistica cursul de pregatire pentru abilitatile de prezentare si facilitare: ”In order to react act with tact”.

Incepe sesiunea de cursuri deschise

Cursul se adreseaza atat celor pentru care sustinerea unui discurs sau prezentarea unor informatii catre un auditoriu face parte din activitatea lor profesionala, cat si celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de prezentare si sa scape de tracul de a vorbi in public.

De ce este important modul in care faci o prezentare sau tii un discurs, tehnici de captare a auditoriului, relationarea cu acestia, cum sa te remarci prin stilul personal de prezentare sunt doar cateva din directiile pe care le urmareste acest curs.
De asemenea vor fi discutate si metode de concepere a prezentarilor in functie de durata lor, tehnici de a trece de momentele dificile si critici, precum si tehnici de a depasi emotiile.

Cursul este structurat astfel incat toate cele 3 instrumente folosite in comunicarea in fata auditoriului sa fie aprofundate: pozitia corpului, tonalitatea vocii si contactul vizual.

Termenul de inscriere este 5 mai 2009. Mai multe date sunt disponibile pe www.customerserviceschool.ro sau pe blogul companiei www.customerserviceschool.blogspot.com .

Despre Alma Conect SRL

Customer Service School este o firma de training infiintata in 2008. Beneficiind de 11 ani de experienta in managementul de Contact Center, compania ofera programe de training in care impartaseste cunostinte teoretice si expertiza din aria operationala cu aplicabilitate directa in activitatea de zi cu zi. In plus ofera si servicii de consultanta bazate pe expertiza pe care o are in aceasta industrie.

Alina Musat
Project Manager
e-mail: alina.musat@customerserviceschool.ro
Mobile: +40726 34 64 20