Logoree.ro – site-ul de comunicare

BUCURESTI - 19 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

'Spune tuturor ceea ce faci, ce gandesti si ce crezi. Transmite gandurile tale in 200 de caractere catre comunitatea pe care incercam sa o formam'. Acesta este sloganul si ideea care sta la baza site-ului de comunicare.

Logoree.ro – site-ul de comunicare

Logoree.ro este cel mai nou proiect dezvoltat de Altamura Media si este un concept nou in web-ul romanesc. “Intentionam sa dezvoltam acest concept, sa il imbunatatim cu feature-uri noi si sa cream o comunitate online cat mai mare la care orice internaut poate sa adere”, spune unul dintre membrii echipei co-fondator al Netmedic.ro – Portalul de cultura medicala. “Ce faci in acest moment?” este intrebarea de baza la care trebuie sa raspunzi prin publicarea unui mesaj in limita a 200 de caractere. Limita de caractere a fost impusa pentru ca mesajele sa fie cat mai scurte, concise si fara sa devieze de la subiectul de baza.

Logoree.ro este un nou concept de comunicare online cu continut generat 100% de utilizatori si accesibil oricarei persoane.

Despre Altamura Media

Proiectul este dezvoltat de agentia de publicitate Altamura Media SRL.
Daca doresti sa devii membru al comunitatii Logoree.ro este simplu: accesezi http://www.logoree.ro te inscrii gratuit si poti publica mesaje citite de toata lumea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altamura-media/logoree-ro-site-ul-de-comunicare