Alternative Advertising

Definitie Alternative Advertising

Advertising care include alte tipuri de media decat cele traditionale exemple de publicitate alternativa include semne in parcari, pe carucioarele de cumparaturi, ecrane TV in incinta magazinelor etc

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Alternative Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Alternative Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Alternative Advertising. Definitiile termenilor despre Alternative Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Alternative Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Alternative Advertising.