Alternative Media

Definitie Alternative Media

Canale mediatice, diferite de cele traditionale, care sunt potrivite pentru a servi scopurilor promotionale exemple de canale mediatice alternative mai noi sunt cataloagele video si audiotextele. Vezi Video Catalog, Audiotext.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Alternative Media? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Alternative Media.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Alternative Media. Definitiile termenilor despre Alternative Media cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Alternative Media, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Alternative Media.