Eveniment internaţional de arhitectură şi construcţii la Bucureşti – lansarea brandului elveţian RECORD în România

BUCURESTI - 4 septembrie 2017

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Pe 21 septembrie 2017 va avea loc la Galeriile Galateca lansarea oficială în România a brandului de uşi automate RECORD. Evenimentul se numeşte simbolic “The Open Door” făcând referire la abordarea pe care RECORD o are în lume şi în România – deschidere totală spre inovaţie, spre găsirea de soluţii şi spre crearea de spaţii pentru viaţă. Evenimentul este organizat de partenerul oficial Record în România – Divizia Siatec (specializată în automatizarea cailor de acces) a companiei româneşti Aluterm Group. Evenimentul va reuni invitaţi de seamă din ţară şi de peste hotare din mai multe arii profesionale: arhitecţi, constructori, furnizori de soluţii pentru construcţii, antreprenori şi dezvoltatori.

Andreea Strugaru

Andreea Strugaru

 În România brandul Record este prea puţin cunoscut, însă cu siguranţă vom depăşi această fază. Cred că un produs cu un asemenea potenţial nu poate rămâne în umbră. 

Andreea Strugaru- Managing Partner

Evenimentul  

Într-un cadru unde arta, cotidianul şi tehnologia pot vibra împreună – Galeriile Galateca - Siatec organizează lansarea oficială a brandului Record în România. Evenimentul va avea loc pe 21 septembrie, începând cu ora 16:00. La eveniment vor participa invitaţi de seamă ai industriei. Sunt prevăzute şi momente artistice în rezonanţă cu luna septembrie, luna Festivalului Internaţional de Muzică Clasică George Enescu. Accesul se face pe bază de invitaţie, invitaţii se pot obţine în pagina evenimentului.

Cine este Record in lume

AGTA Record este o companie elveţiană înfiinţată în 1953 care produce exclusiv uşi automate şi accesorii pentru acestea. În cei peste 60 de ani activitate AGTA Record a căpătata un renume mondial fiind prezentă în peste 50 de țări. Grupul AGTA RECORD este unul dintre primii producători de uşi la nivel global, ca număr şi ca cifră de afaceri (cifra de afaceri în anul 2016 a fost de 351,9 milioane euro). Sediul principal AGTA RECORD este în Fehraltorf (Zürich) – Elveția. Record deţine 42 de filiale şi 200 de agenţii în întreaga lume, cu peste 2,500 de angajați în toată lumea, dintre care 270 la sediul central.

Compania produce pese 75,000 de operatori pe an. În prezent în toată lumea funcţionează peste 500,000 de uși automate. Producţia se face cu precădere în Elveția, Franța, Germania, SUA. Produsele oferite de Record sunt: uşi automate glisante, batante, rotative şi uşi speciale împreună cu accesoriile pentru acestea. În 2007 AGTA Record a cumpărat BLASI, renumitul producător german de uși automate, companie axată pe fabricarea soluțiilor personalizate de automatizare a ușilor.

Cine este Record in Romania

Deşi brandul Record a cunoscut o dezvoltare fulminantă la nivel global, acesta nu este foarte bine cunoscut în România. Lipsa unui partener strategic în România a făcut ca acest brand să rămână în umbră. Colaborarea cu Siatec, începută în urmă cu 4 ani, a permis intrarea brandului în ţara noastră şi amplificarea notorietăţii lui.

Despre Aluterm Group

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro