Filmul The Open Door - Eveniment Internațional de Arhitectură la București

BUCURESTI - 2 octombrie 2017

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

E greu să redai în cuvinte cum a fost la The Open Door, de aceea ne-am gândit să vă arătăm. În cele 3 minute de montaj am surprins toate momentele importante. Deşi a fost un eveniment cu „uşile închise”, The Open Door a reunit un număr mare de persoane, am spune, având crezul că nu exagerăm, de personalităţii, ale domeniilor construcţiilor şi arhitecturii.

The Open Door

Pentru noi (echipa Siatec şi Record) a fost un prilej de bucurie, de împlinire. Chiar dacă emoţiile au fost mari, am reuşit să ne bucurăm de fiecare moment. Fiecare lucru în care pui suflet capăta alte conotaţii şi alte perspective, noi credem în asta şi credem că numai aşa poţi aduce schimbarea.

Mai jos, filmul evenimentului The Open Door cu toată povestea lui: atmosfera creată la Galateca, emoţia speaker-ilor, interesul audienţei, momentele de comunicare personală, Cartea Record, tablourile fotografilor din toată ţara, Proiectul – Spaţii pentru viaţă, concertul de muzică clasică şi poate cel mai important, încrederea în viitorul comun, mai bun şi mai responsabil.

Filmul The Open Door (click pe nume).

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro