NOUL CAME - Armonia dintre tehnologie si oameni

BUCURESTI - 28 februarie 2018

Comunicat tip General in Constructii, Industrie, Tehnologie

Grupul CAME are o noua identitate vizuala. Aceasta vine in completarea a ceea ce este CAME, avand ca scop ilustrarea esentei brandului: armonia dintre tehnologie si oameni. Logo-ul a devenit un simbol al schimbarii, o reprezentare stilizata, dinamica a unei persoane. Acesta ilustreaza tehnologia creata pentru oameni.

Noua identitate CAME

Noua identitate CAME

Lumea se schimba, iar tehnologia determina ritmul schimbarii. Exista o nevoie tot mai mare de a crea o noua perspectiva care sa permita omului sa se intoarca in centrul tuturor lucrurilor, iar tehnologia sa ii fie in permanenta un sprijin. CAME, prin tot ceea ce face, participa la crearea acestui echilibru in relatia dintre om si tehnologie.

CAME participa la crearea viitorului, amplificand acest proces de legatura, de comunicare ce ajunge la toata lumea, in fiecare colt al planetei. Came inseamna viata pentru ca tot ceea ce este azi CAME este inspirat de vietile oamenilor. Existenta CAME este indreptata spre a crea noi perspective si de a transforma actiunile in emotii.

Cu peste 60 de ani de prezenta pe piata, CAME este o companie globala care alege astazi sa se pozitioneze sub o noua constiinta: aceea a unui grup format din multe organizatii care lucreaza in intreaga lume, dar care, aleg sa vorbeasca lumii cu o singura voce.

CAME initiaza o dezvoltare axata pe noi modalitati de intelegere a lumii automatizarii, bazata pe cele patru legi ale automatizarii umane, care descriu o noua calitate a vietii conceputa pentru oameni, deoarece este alcatuita din oameni.

CAME inseamna astazi:

Grija

Abordare multiculturala

Experienta

Actiune

 

Came Group, prezent in Romania prin Aluterm Group este o companie infiintata in Italia, în 1972, cu o extindere internationala, care produce cea mai vasta gama de automatizari pentru intrari rezidentiale şi industriale, parcari si control acces, inclusiv dezvoltarea de sisteme domotice si antiefractie.

Informatii complete despre Aluterm Group si despre diviziile companiei puteti gasi la adresele: 

Aluterm Group – http://www.aluterm.ro/

Siatec - usi automate, porti automate, automatizari ferestre  - http://www.siatec.ro/

Makroplast - policarbonat, trape de fum, luminatoare, copertine -  http://www.makroplast.ro/

Parkomatic - sisteme de parcare - http://www.parkomatic.ro/

Despre Aluterm Group

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro