Primul concurs care promoveaza arta!

BUCURESTI - 6 august 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sectia AmazingCard a companiei Krumbacher-Barle lanseaza in Romania un concurs unicat. Ne-am asumat rolul de a promova arta in general, si pictura in particular pe taram romanesc si de aceea am decis sa organizam primul concurs avand ca tema picturile celebre din Romania . Sunt invitati sa participe toti tinerii (de orice varsta) care pot sa scrie, in cateva randuri, care este tabloul care i-a impresionat cel mai mult sau care ii reprezinta. Premiile sunt constituite din felicitari 3D, promotoare ale artei de asemenea.

Primul concurs care promoveaza arta!

Detaliile concursului le gasiti in cele ce urmeaza:

Picturile impresioneaza. Ele nu sunt doar culori aruncate pe o panza, fara viata, fara mesaj. Ele vorbesc despre lume, viata, pictor. Despre tine!

Ai un tablou care te-a impresionat si la care te reintorci de multe ori cu gandul? Un tabloul in care te regasesti? Un tablou ce vorbeste despre o perioada din viata ta? Daca ar fi sa impachetezi totul intr-o felicitare ce pictura ai darui?

Scrie despre tabloul din viata ta! Posteaza pe blog si trimite-ne noua linkul. Sau pur si simplu trimite-ne un e-mail cu compozitia ta la office at amazingcard.ro si noi te vom premia!

Premiul 1: 3 felicitari 3D cu tablouri celebre, pe luna, timp de un an
Premiul 2: 3 felicitari 3D cu tablouri celebre, pe luna, timp de 6 luni
Premiul 3: 3 felicitari 3D, pe luna, timp de 3 luni
Mentiunea I: 5 felicitari 3D
Mentiunea II: 3 felicitari 3D
Mentiunea III: 1 felicitare 3D
Perioada de desfasurare: 1 august - 1 octombrie 2008
Daruind vorbesti despre tine!
Mai multe detalii despre concurs dar si despre felicitarile 3D gasiti pe www.amazingcard.ro

Despre AmazingCard

Oricare companie romaneasca, de la distribuitorii de cereale si pana la cei de masini de lux, de la producatorii de bere pana la cei ce fac vase de bucatarie, de la mall si pana la magazinul din colt, oricare dintre noi dorim sa avem clienti care zambesc si isi aduc aminte cu placere de noi. Amazing Card poate sa fie o solutie impresionanta! Contacteaza-ne!
Ciprian Preda Musat

office@amazingcard.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amazingcard/primul-concurs-care-promoveaza-arta