Ambalaj de prezentare

Definitie Ambalaj de prezentare

Ambalaj de desfacere utilizat, in acelasi timp, la prezentarea produsului si reclama (ca mijloc de semnalizare si de atragere a atentiei cumparatorului). Ambalaj reutilizabil (fr. - emballage reutilisable): ambalaj special, ce poate fi folosit o perioada indelungata ca accesoriu menajer (exemplu: pahare de mustar, cutii metalice pentru zahar, cafea s.a.), avand rol de promovare a vanzarilor marcii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ambalaj de prezentare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ambalaj de prezentare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ambalaj de prezentare. Definitiile termenilor despre Ambalaj de prezentare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ambalaj de prezentare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ambalaj de prezentare.