Amiable (Social Style)

Definitie Amiable (Social Style)

Unul dintre cele patru stiluri sociale (impreuna cu analitic, conducator si expresiv) folosite de obicei pentru a clasifica agentii de vanzari si clientii in termenii abordarii actului de comunicare amabilii sunt caracterizati de feeback ridicat si asertivitate scazuta. Vezi Analytical Driver Expressive Assertiveness Responsiveness Social Style.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Amiable (Social Style)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Amiable (Social Style).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Amiable (Social Style). Definitiile termenilor despre Amiable (Social Style) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Amiable (Social Style), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Amiable (Social Style).