Idei creative pentru sănătatea ta!

Cluj-Napoca - 8 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Asociaţia Studenţească AMiCUS Cluj-Napoca organizează EXPOZIȚIA DE SĂNĂTATE “NEW START – Un nou început pentru sănătatea ta”, în perioada 11-15 noiembrie, orele 16:00-21.00 la Iulius Mall. Scopul proiectului este dezvoltarea unei atitudini pozitive față de un stil de viață sănătătos în rândul studenţilor.

Experți de încredere vor împărtăși care sunt acele instrumente la îndemână pentru creșterea calității vieții. Participanții vor afla despre cele mai bune feluri de a mânca, de a practica exerciții și de a crea un ambient echilibrat, propice vindecării sau menținerii sănătății, cât și cele 8 secrete simple pentru a adăuga ani buni vieții!

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc luni 11 noiembrie, ora 16:00, la Iulius Mall (parter, zona magazinului H&M). Invitații speciali la deschiderea expoziției sunt: dr. Claudia Gherman - director medical al Spitalului Județean Cluj, dr. Adrian Molnar - director medical și manager Institutul Inimii, prof. dr. Șerban Rădulescu - șeful secției chirurgie vasculară 2.

Proiectul, realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca are ca și scop principal dezvoltarea unei atitudini pozitive față de un stil de viață sănătătos în rândul studenţilor.

În cadrul acestui proiect se va organiza o expoziție de sănătate, unde orice doritor va beneficia de testarea gratuită a parametrilor de sănătate și de consultanță medicală din partea voluntarilor cu expertiză în domeniul sănătății fizice.

Zilnic, pe parcursul expoziției, la ora 20:00, în sala restaurantului din incinta Hotelului „Univers T”, situat în apropierea Iulius Mall, persoane acreditate în domeniul medical vor susține ateliere de sănătate pentru dezvoltarea unui stil de viață sănătos. În cadrul atelierelor vor avea loc degustări, mâncărurile fiind pregătite conform principiilor de alimentație sănătoasă.

Din pricina ritmului de viață alert de astăzi, o activitate importantă a proiectului se va desfășura în mediul online. Astfel, va fi lansată o pagină web pentru informare, unde doritorii vor găsi informații cu privire la pașii necesari pentru adoptarea unui stil de viată sănatos.

Partenerii proiectului sunt: Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, Organizaţia Studenţilor Farmaciști Cluj, Welt Imobiliare și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Proiectul susține candidatura orașului Cluj-Napoca, la titlul de Capitală Culturală Europeană, 2021. Vă aşteptăm alături de noi şi contăm pe Dumneavoastră pentru ca mesajul nostru să aibă un ecou puternic în întreaga comunitate.

Despre AMICUS CLUJ-NAPOCA

Asociația AMiCUS este o asociație studențească autonomă, apolitică, neguvernamentală și nonprofit. Aceasta activează pe teritoriul României încă din anul 1993. Scopurile de atunci ghidează și astăzi activitatea AMiCUS: întărirea relațiilor interumane fundamentate pe valorile moralei creștine și pe promovarea unor principii de viață sănătoase pentru trup, minte și suflet.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amicus-cluj-napoca/idei-creative-pentru-sanatatea-ta