Cyclope - o noua abordare in monitorizarea si evaluarea angajatilor

Targu Mures - 5 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Tot mai multi manageri, ce provin din domeniul afacerilor cat si din domeniul administratiei publice, adopta solutii IT de monitorizare si evaluarea a angajatilor ce isi desfasoara activitatea pe calculator. Una dintre solutiile consacrate in acest sens este Cyclope – Monitorizare Angajati – solutie lider de piata – oferita de compania Amplusnet.

Cyclope - o noua abordare in monitorizarea si evaluarea angajatilor

Utilizarea unei astfel de solutii IT, nu este neaparat un semn de neincredere fata de angajati, ci mai degraba o metoda de informare a managerilor, evaluare a angajatilor si suport in luarea deciziilor. Astfel, se pot identifica activitatile productive si neproductive, ponderea acestora in activitatea angajatilor, si nu in ultimul rand abuzurile grave pe care acestia le comit.

Nu putini sunt managerii care au avut surprise mai putin placute in urma evaluarii informatiilor oferite de solutia Cyclope – Monitorizare Angajati. Una dintre concluziile la care au ajuns, este ca utilizarea computerului de la birou in interes personal, este o activitate foarte comuna si des intalnita.

Solutia Cyclope este totodata si o metoda de motivare a angajatilor. In cele mai multe cazuri managerii se bazeaza foarte mult si pe elementul motivational al implementarii unei astfel de solutii. De cele mai multe ori factorii de decizie recurg la statisticile si rapoartele oferite de Cyclope, doar atunci cand exista probleme sau doresc sa identifice cu precizie cauzele unor aspecte negative.

Beneficile oferite acestor manageri, sunt din cele mai diverse. Unul dintre aceste beneficii este inregistrarea unei cresteri cu 40 – 90 de minute / zi a activitatiilor productive, dupa instiintarea angajatilor ca activitatea pe calculator este monitorizata.
Managerii pot identifica gradul de utilizare a anumitor aplicatii productive (aplicatii economice, office etc) si neproductive (chat, jocuri, internet, etc..). Astfel reusesc sa stopeze cererile de hardware performant sau de upgrade-uri care nu au fost justificate. Posibilitatea de filtrare a acestor informatii in functie de diferite intervale orare permite reducerea cererilor de ore suplimentare nejustificate din punct de vedere al activitatii desfasurate peste program.

Datorita statisticilor si rapoartelor oferite pentru fiecare angajat sau departament, mangerii pot identifica cu usurinta atat angajatii cu productivitate scazuta sau cu o incarcare redusa cat si angajatii cu o productivitate crescuta, aspect la fel de important.

Solutia Cyclope – Monitorizare Angajati ofera a maniera neinvaziva de informare a factorilor de decizie si de monitorizare si evaluare a angajatilor. Cyclope nu monitorizeaza continutul documentelor, e-mailurilor si a discutiilor pe chat – indiferent de continutul acestora (personal sau de business).

Prin solutiile Cyclope, Amplusnet vine in sprijnul companiilor si institutiilor ce cauta metode de crestere a productivitatii si eficientei muncii, de eliminare a activitatilor neproductive si identificare a abuzurile.
Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.cyclope.ro

Despre Amplusnet

Amplusnet este o companie cu capital integral privat romanesc, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in domeniul IT.
Amplusnet este Microsoft Gold Certified Partner ca rezultat al obtinerii competentelor ISV (Independent Software Vendor) si Data Management Solutions.

Mihaela Fodor
Director Marketing @ Amplusnet Romania
Tel: 0478114408
sales@cyclope.ro