AMRO Grup a adaugat un nou magazin Carrefour in portofoliu

BUCURESTI - 16 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Pe 26 iunie a fost lansat noul magazin Carrefour in Pitesti, a carui instalatie audio a fost conceputa si implementata de Amro Grup.

AMRO Grup  a adaugat un nou  magazin Carrefour in portofoliu

Hypermarket-ul este cel de-al 14-lea magazin deschis in Romania. Avand o suprafata de aprox. 7500 mp, magazinul pune la dispozitia clientilor atat zona de galerii comerciale cat si hypermarketul Carrefour de unde acestia isi pot cumpara alimente si alte produse
specifice.

Functiile principale ale instalatiei de amplificare sunt difuzarea de anunturi pe zone /etaje specifice, difuzarea de muzica ambientala si difuzarea de mesaje de alarmare in situatii de criza (incendii, cutremure etc).

Despre Amro Electric Srl

AMRO Grup este specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale, oferind solutii practice si accesibile, si servicii totale in domeniile: sound reinforcement, public address, iluminat arhitectural, sonorizare, lumini, adresare publica, conferinta, traducere, vot, echipamente audio, curenti slabi, boxe, sisteme de discutii, sisteme de alarmare si control, voice evacution systems, mixere, amplificare mobila, portavoce, microfoane, intercom, aparate de proiectie. Totodata, ofera servicii profesionale de proiectare, instalare si service, in garantie si postgarantie.
Adresa:
Bd. Sincai Gheorghe, Nr. 2, Bl. 4, Sc. B, Sector 4, Bucuresti
office@amro.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amro-electric-srl/amro-grup-a-adaugat-un-nou-magazin-carrefour-in-portofoliu