Valea Cascadelor on-line: catalogul de produse, servicii si promotiile zonei

BUCURESTI - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Portalul ValeaCascadelor.RO a fost vizitat in luna ianuarie de peste 17000 de oameni, o crestere cu peste 60% fata de luna precedenta. Unul dintre motive: catalogul de produse, serviciu nou introdus incepand cu 1 ianuarie. Puteti lua cea mai buna decizie inainte de a cumpara, sa profitati de promotiile companiilor prezente in zona consultand ghidul complet dedicat comertului cu materiale de constructii si finisaje.

Lansarea, la 1 ianuarie anul acesta, a noii versiuni a portalului ValeaCascadelor.RO a insemnat intrarea renumitei zone comerĀ¬ciale in normalitate si din punctul de vedere al prezentei in mediul on-line. Catalogul de produse Valea Cascadelor ofera posibilitatea clientilor sa caute produsele dorite, sa afle care este oferta curenta si sa fie la curent cu promotiile zonei.

Cum functioneaza

Companiile prezente in zona au, pe langa site-urile proprii, posibilitatea de a-si prezenta produsele si promotiile pe portal. Fiecare produs este descris detaliat, insotit de fotografii si detalii de contact.
Structurat pe domenii de activitate, catalogul on-line este usor de utilizat, existand optiuni de ordonare si cautare. Vizitatorii interesati pot astfel ajunge rapid in zonele de care sunt interesati, pot intra rapid in legatura cu ofertantii, fie telefonic, fie prin e-mail, pot obtine mai multe detalii si pot compara ofertele.

Beneficiile vizitatorilor

Comod, practic, usor de folosit si accesat. Oamenii interesati de Valea Cascadelor pot sti ce gasesc si ce nu in zona, isi pot face lista de cumparaturi de acasa sau de la birou, pot alege cea mai buna varianta din sutele de produse prezente pe site.
Lista produselor expuse cuprinde sute de modele de gresie si faianta, usi, parchet, cazi si cabine de dus, calorifere, centrale termice etc.

Despre ANADEEA GRUP

Amplasata in zona de nord-vest a Bucurestiului, Valea Cascadelor si-a depasit demult statutul de strada. Concentratia mare de oferte din domeniile constructiilor, finisajelor si amenajarilor a reusit sa transforme proportiile strazii, revarsandu-se peste limitele acesteia. Astfel, de peste 15 ani, Valea Cascadelor s-a dezvoltat continuu ca zona comerciala, fiind perceputa in prezent ca cea mai importanta zona comerciala a Capitalei orientata strict pe produsele amintite.
Ciprian Paunica
aciprian.paunica@anadeea.ro
office@valeacascadelor.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anadeea-grup/valea-cascadelor-on-line-catalogul-de-produse-servicii-si-promotiile-zonei