Analiza concurentiala

Definitie Analiza concurentiala

Studierea punctelor forte si a slabiciunilor unei firme/marci pe o piata, in raport cu oferta concurentei (cu liderul de piata sau cu firmele care detin o pozitie apropiata). Acest studiu trebuie sa permita identificarea avantajelor concurentiale ale firmei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Analiza concurentiala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Analiza concurentiala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Analiza concurentiala. Definitiile termenilor despre Analiza concurentiala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Analiza concurentiala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Analiza concurentiala.