Analiza plurifactoriala

Definitie Analiza plurifactoriala

Analiza a portofoliului de activitati a unei firme, structurata pe o serie de criterii de evaluare a performantelor sale si a atractivitatii pietei (cota de piata, rata de crestere, capacitatea firmei). Exemple de modele de analiza plurifactoriala: BCG (Boston Consulting Group), McKinsey/General Electric, ADL (Arthur Doo Little).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Analiza plurifactoriala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Analiza plurifactoriala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Analiza plurifactoriala. Definitiile termenilor despre Analiza plurifactoriala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Analiza plurifactoriala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Analiza plurifactoriala.