Analiza SWOT

Definitie Analiza SWOT

Termen mnemotehnic, format din initialele in limba engleza a elementelor de analiza utilizate in marketing planning: atuurile (forta) companiei, punctele slabe, oportunitatile si riscurile (amenintarile). Primii doi factori sunt factori interni de influenta, iar ceilalti doi sunt factori externi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Analiza SWOT? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Analiza SWOT.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Analiza SWOT. Definitiile termenilor despre Analiza SWOT cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Analiza SWOT, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Analiza SWOT.