Analytical (Social Style)

Definitie Analytical (Social Style)

Unul dintre cele patru stiluri sociale (impreuna cu amabil, conducator si expresiv) folosite de obicei pentru a clasifica agentii de vanzari si clientii in termenii abordarii actului de comunicare analiticii sunt caracterizati de feeback scazut si asertivitate scazuta. Vezi Aimable Driver Expressive Assertiveness Responsiveness Social Style.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Analytical (Social Style)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Analytical (Social Style).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Analytical (Social Style). Definitiile termenilor despre Analytical (Social Style) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Analytical (Social Style), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Analytical (Social Style).